15 beste Kruidvat shampoo van 2023, gerangschikt op haartype

  • 19 Jan
post-thumb

Bij het wassen van het haar, is het gebruik van shampoo en conditioner een standaard stap. Shampoo's zijn vaak verantwoordelijk voor het verwijderen van vuil en het reinigen van de hoofdhuid en wortels. Conditioners herstellen daarentegen de vochtbalans en maken het haar gemakkelijker te ontwarren. Echter, niet alle formules zijn gelijk en hoeven niet duur te zijn. Afhankelijk van je haartype en specifieke behoeften, kan het verstandig zijn om een shampoo en conditioner te kiezen die goed werken voor jouw haar en bovendien gemakkelijk te betalen zijn. Hieronder bespreken we de beste shampoos van Kruidvat, gerangschikt op haartype.

Beste Kruidvat shampoo

Bekijk verder onze selectie van de beste beste Kruidvat shampoo en conditioners voor elk haartype.

1. Herbal Essences Hello Hydration Moisturizing Shampoo

Herbal Essences Hello Hydration Moisturizing Shampoo is een hydraterende shampoo die speciaal is ontworpen om droog en beschadigd haar te verzorgen. De formule bevat kokosnootmilk en aloë vera, die het haar van binnenuit voeden en verzachten. Het resultaat is gezonder uitziend haar met meer glans en soepelheid. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar is vooral effectief voor mensen met droog of beschadigd haar.

2. Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo is een reinigende shampoo die speciaal is ontworpen om een gezonde hoofdhuid te behouden. De formule bevat tea tree olie, een krachtige antiseptische stof die helpt bij het bestrijden van schimmel en bacteriën, evenals het verminderen van roos en jeuk. Dit zorgt voor een fris gevoel en een gezonde hoofdhuid. De shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar is vooral effectief voor mensen met een gevoelige of problematische hoofdhuid.
 

3. NIVEA Diamond Gloss Care Shampoo

NIVEA Diamond Gloss Care Shampoo is een haarverzorgingsproduct dat is ontworpen om haar te voeden en glans te geven. De formule bevat diamantglans-technologie die helpt bij het versterken van de haarschubben en het verminderen van pluis. Dit resulteert in glanzend, gezond uitziend haar. De shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar is vooral effectief voor mensen die op zoek zijn naar meer glans en een gezonde uitstraling voor hun haar.

4. L’Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Heropbouwende Shampoo

L'Oréal Paris Elvive Total Repair 5 Heropbouwende Shampoo is een haarverzorgingsproduct ontworpen om beschadigd haar te herstellen. De formule bevat een unieke technologie die helpt bij het herstellen van de 5 belangrijkste tekenen van beschadigd haar: breuk, droogte, ruwheid, dofheid en verlies van volume. Dit resulteert in gezonder uitziend haar met meer glans, elasticiteit en veerkracht. De shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar is vooral effectief voor mensen met beschadigd haar die op zoek zijn naar herstel en versterking.

5. JOICO K-Pak Clarifying Shampoo

JOICO K-Pak Clarifying Shampoo is een reinigende shampoo die speciaal is ontworpen om overtollige producten en mineralen uit het haar te verwijderen. De formule bevat een unieke technologie die helpt bij het verwijderen van productopbouw, chloor en hard water mineralen, zonder het haar uit te drogen. Dit resulteert in een gezuiverd haar met meer glans en volume. De shampoo is geschikt voor alle haartypes, maar is vooral effectief voor mensen met beschadigd of verzwaard haar die op zoek zijn naar een diepe reiniging.

6. OGX Organix Thick & Full Biotin+Collagen Shampoo

OGX Organix Thick & Full Biotin+Collagen Shampoo is een haarverzorgingsproduct ontworpen om dun haar te verdikken en te versterken. De formule bevat biotine en collageen, die helpt bij het versterken van het haar van binnenuit en het verminderen van haaruitval. Het resultaat is dikker, volumineuzer haar met meer glans en elasticiteit. De shampoo is geschikt voor dun haar of mensen die op zoek zijn naar extra volume en versterking voor hun haar.

7. L’Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo

L'Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo is een haarverzorgingsproduct ontworpen om dunner wordend haar te versterken en te verdikken. De formule bevat een unieke technologie die helpt bij het versterken van de haarvezel en het verminderen van haaruitval. Dit resulteert in dikker, volumineuzer haar met meer glans en elasticiteit. De shampoo is geschikt voor dunner wordend haar of mensen die op zoek zijn naar extra versterking en volume voor hun haar.

8. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Co-Wash Conditoning Cleanser

Shea Moisture Coconut & Hibiscus Co-Wash Conditoning Cleanser is een verzorgende reiniger die speciaal is ontworpen voor kroes- en krullend haar. De formule bevat kokosolie, hibiscus bloem extracten en shea boter, die helpen bij het versterken van de haarschubben, verminderen van pluis en geven glans aan het haar. Dit resulteert in gezonder uitziend kroes- en krullend haar met meer elasticiteit en vermindering van breuk. Deze Co-Wash is een alternatief voor traditionele shampoo en is speciaal ontworpen voor de verzorging van kroes- en krullend haar.

9. Camille Rose Naturals Sweet Ginger Cleansing Rinse

Camille Rose Naturals Sweet Ginger Cleansing Rinse is een verzorgende reiniger die speciaal is ontworpen voor kroes- en krullend haar. De formule bevat gemberwortel extracten en kokosolie, die helpen bij het versterken van de haarschubben, verminderen van pluis en geven glans aan het haar. Dit resulteert in gezonder uitziend kroes- en krullend haar met meer elasticiteit en vermindering van breuk. Deze Cleansing Rinse is speciaal ontworpen voor de verzorging van kroes- en krullend haar.

10. Curls Blueberry Bliss Reparative Hair Wash

Curls Blueberry Bliss Reparative Hair Wash is een verzorgende reiniger die speciaal is ontworpen voor kroes- en krullend haar. De formule bevat blauwe bes extracten en oliën, die helpen bij het herstellen van beschadigd haar en verminderen van pluis. Dit resulteert in gezonder uitziend kroes- en krullend haar met meer glans.
 

11. L’Oréal Paris Elvive Extraordinairy Oil Shampoo

L'Oréal Paris Elvive Extraordinairy Oil Shampoo is een haarverzorgingsproduct ontworpen om droog of beschadigd haar te verzorgen. De formule bevat oliën die het haar hydrateren en verzachten, en helpt bij het herstellen van de vochtbalans. Dit resulteert in gezonder uitziend haar met meer glans en soepelheid.

13. TRESemmé Keratin Smooth Pro Collection Shampoo

TRESemmé Keratin Smooth Pro Collection Shampoo is een haarverzorgingsproduct ontworpen om het haar glad en glanzend te maken. De formule bevat keratine, dat helpt bij het herstellen van de haarschubben, het verminderen van pluis en het versterken van de haarvezel. Dit resulteert in glad en glanzend haar met meer elasticiteit en vermindering van breuk.

13. Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellende Shampoo

Honing, Goud, Herstellend, Verzorgend, Voedend, Zacht, Glans, Bescherming, Zijdezacht, Gehydrateerd.

14. Sebamed Anti-Roos Shampoo

Anti-Roos, Sebamed, Schilferende hoofdhuid, Droge huid, Irritatie, Hydraterend, pH-neutraal, Zacht, Verzorgend, Anti-schilfering, Herstellend, Bescherming, Effectief, Gezonde haargroei, Versterkend.

15. SheaMoisture Red Palm Oil & Cocoa Butter Detangling Shampoo

SheaMoisture, Detangler, Red Palm Oil, Cocoa Butter, Conditioner, Hydraterend, Zacht, Glans, Versterkend, Beschermend, Voedend, Herstellend, Gladde, Verzorging, Krullend haar.